ХХVI ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ЛОГІСТА: Success stories у логістиці 2021 відбудеться у Києві

ХХVI ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ЛОГІСТА: Success stories у логістиці 2021 відбудеться у Києві
26 листопада 2021 р.

26 листопада у Києві відбудеться Головна щорічна подія для власників та керівників провідних логістичних компаній України – ХХVI ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ЛОГІСТА: Success stories у логістиці 2021».

Всеукраїнський День Логіста традиційно збере понад 300 управлінців логістичної галузі, щоб обмінятися досвідом із представниками бізнесу та експертами, обговорити тенденції розвитку логістики, поділитися своїми досягненнями, запозичити успішний досвід для подальшого підвищення ефективності власного бізнесу.
Серед учасників Всеукраїнського Дня Логіста 2021 року провідні компанії:
Meest Ukraine, Carlsberg Ukraine, Cushman & Wakefield, YUGCONTRACT, Алло, Пепсіко Україна, Тедіс Україна, Sotass LLC, ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна, Goodex, Consulting for Retail, Мурашина логістика, Фенікс Інвест Трейд, Богач Плюс, Керхер, Окко-драйв, мережа магазинів EVA, СВІТОЧ, Smart Group, Гілея, Яготинський маслозавод, UBC, EDIN, Слуно, Паперовий Змій, Батьківщина Ковбаска , Іпріс-Профіль, Дельта Плюс Україна, КОЛОРСТАР, Лантманнен Логістикс, Союз Автоматизаторів Бізнесу та інші.

Для учасників Конференції буде організовано три паралельні зали:
1 зал - Оптимізація транспортної логістики. Практичний досвід.
2 зал - Оптимізація складської логістики. Готові кейси щодо впровадження.
3 зал – ЗЕД. Нові реалії міжнародної логістики

У програмі конференції буде представлено найкращий український та світовий досвід.

У першій залі будуть розглянуті питання оптимізації транспортної логістики, а саме:
Олександр Матвійчук, директор з розвитку бізнесу ANT-Logistics, та Олена Поліжай, менеджер проектів відділу управління проектами та оптимізації бізнес-процесів компанії YUGCONTRACT, розкриють тему швидкої обробки замовлень у польових умовах, розкажуть про особливості TMS для торгових агентів, формування вимог для вибору TMS, імпорт великих обсягів даних на мобільні пристрої та ін.
Ганна Колесова, директор з розвитку продажів Meest Україна, поділиться з учасниками європейськими кейсами поштово-логістичних рішень для бізнесу та їх імплементацією в Україні.
Вероніка Зеленська, керівник транспортного спрямування ТОВ РУШ (мережа магазинів EVA), розповість про KPI відділу транспорту, три справедливості в оплаті праці працівника та процес перегляду заробітної плати.
Ігор Смірнов, директор з логістики в компанії Алло, виступить із доповіддю про останню милю в Е-комі на прикладі одного з найбільших маркетплейсів України.
Володимир Новосядло, керівник департаменту логістики ТзОВ «Барком» Родинна Ковбаска, поділиться найкращими практиками управління командою та взаємодії між відділами, управління комунікацією як важливою складовою процесу.
Євген Тромбола, директор департаменту із впровадження інноваційних рішень EDIN, розкриє тему: Електронна ТТН: можливості для бізнесу.
Артем Попенов, керівник департаменту логістики Пепсіко Україна, розповість, як перемагати у новій реальності та про трансформацію логістичних операцій із фокусом на зростання.
Ольга Бунєєва, начальник відділу логістики та дистрибуції ТОВ «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна», розкриє тему ризик-менеджменту в логістичній системі компанії.

У другому залі з оптимізації складської логістики конференцію відкриє Ігор Мещеряков, Business Development Manager у Sotass LLC, з доповіддю про впровадження системи управління складом Instock WMS на складах виробника рибної продукції в умовах холодної логістики.
Територіальний менеджер компанії ZEBRA TECHNOLOGIES EUROPE LIMITED Максим Абу Шакра розповість про Smart Pack – інноваційне рішення від ZEBRA TECHNOLOGIES для оптимізації процесу завантаження на складах, РЦ та терміналах.
Дмитро Пасенков, керівник департаменту промислової та логістичної нерухомості компанії "Cushman & Wakefield", розповість про перспективи розвитку логістичної нерухомості: вартість, попит, території.
Бекіш Віталій, директор з логістики онлайн-супермаркету "Goodex", ТОВ "Фудекс 24" Goodeх, розповість, з якими труднощами стикаються компанії при автоматизації складських та логістичних систем.
Мечислав Кудас, керівник проекту комплексного обслуговування клієнтів компанії Богач Плюс, виступить з доповіддю про логістику дерев'яних палет, тренди ринку та готові працюючі рішення.
Марія Максякова, менеджер із прогнозування продажів Carlsberg Ukraine, розповість учасникам про впровадження та практику процесу Sales & Operations Planning у Карлсберг Україна.
Владислав Кураєв, директор з логістики у Sportmaster, висвітлить питання карантинних викликів та управління видами складських замовлень.
Володимир Адамов, керівник напряму логістики в компанії Consulting for Retail, розповість, як запустити поставки з нового РЦ за 3 місяці на 250+ магазинів.
Михайло Таран, директор департаменту логістики ТОВ "Стиль Д", поділиться практичним кейсом щодо підвищення ефективності процесів управління запасами.
Артем Попенов, керівник департаменту логістики Пепсіко Україна, розповість, як перемагати у новій реальності та про трансформацію логістичних операцій із фокусом на зростання.
Ольга Бунєєва, начальник відділу логістики та дистрибуції ТОВ «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна», розкриє тему ризик-менеджменту в логістичній системі компанії.
Сергій Мукоєд, керівник проектів департаменту складської логістики Fozzy Group, розповість про роботизацію у складській логістиці: кейс Fozzy Group.
Сергій Єремєєв та Олександр Пітенко, СЕО, Logistic Plus & СЕО, TotalcheQ, виступатимуть з темою TOTALCHEQ. Перевірити все - швидко та зручно.

Спікер залу ЗЕД та міжнародної логістики Валерій Губарєв, експерт Комісії з митних питань при Громадській Раді ДФС у м. Києві, радник з митних питань Громадської спілки «Брокерський сектор», розповість про контроль митних органів ЗЕД та відповідальність за можливі порушення, спрощення митних процедур під час ЗЕД у міжнародній торгівлі (статус АЕО).
Також Ірина Саргсян, Голова Інформаційно-комунікаційного комітету зі зв’язків з громадськістю, органами державної влади та митницями Держмитслужби громадської ради ДМСУ, менеджер ЗЕД в Оріфлеймі та Руслан Повразюк, член громадської ради ДМСУ, адвокат, керівник Адвокатського бюро «Повразюк та партнери» поділяться проблемними питаннями визначення митної вартості. Коригування. Принципи підтвердження. Судова практика.

Участь у Конференції надасть можливість учасникам:
· визначити варіанти вирішення проблем, пов'язаних із затримками на всіх етапах ланцюжка поставок, поліпшити ефективність складської обробки товарів;
· ознайомитися з рішеннями актуальних питань аутсорсингової логістики;
· отримати практичні рекомендації у сфері митної логістики;
· обмінятись унікальним досвідом з іншими учасниками логістичного ринку України;
· ознайомитися з новими логістичними рішеннями та послугами на виставці, яка відбудеться у рамках конференції та бути у тренді, використовуючи передові логістичні технології;
· провести переговори з потенційними клієнтами та партнерами, що дозволить налагодити нові ділові зв'язки та укласти угоди про співпрацю.

У рамках ХХVI ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ЛОГІСТА: SUCCESS STORIES У ЛОГІСТИЦІ 2021 року вперше в Україні відбудеться нагородження переможців національної Премії - Ukrainian Logistics Award-2021.

Партнери конференції:
Генеральний партнер/ІТ-Партнер - Системний інтегратор Sotass
Головний партнер по Автоматизації логістики - Consulting for Retail
Офіційний партнер логістики останньої милі - Ant-logistics
Офіційний партнер – ТЕДИС Украина
Офіційний логістичний партнер - Міст Експрес
Палетний партнер – Богач Плюс
ІТ Консалтинговий партнер - Слуно Украина
ІТ партнер – Спілка Автоматизаторів Бізнесу
Партнер Міжнародних перевезень - Global Logistics
Партнер кава-брейків – Фенікс Інвест Трейд
Трансформаційний партнер - YouCoach
Інноваційний логістичний партнер – Logistic Plus Ukraine
Логістичний партнер – SAT
Партнер електронних рішень - EDIN

Ознайомитись з детальною інформацією, програмою та зареєструватись на Конференцію ХХVI ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ЛОГІСТА: SUCCESS STORIES У ЛОГІСТИЦІ 2021 можна за посиланням ТУТ. Використовуйте промокод: PEREVIZNYK та отримайте знижку 5%.
Обговорити умови участі в Конференції як Партнера (спонсора) та швидко зареєструватися як учасник можна за телефоном: +38 067 828 2259